https:/njc-co.ir/
فعالیت عمده ما درتولید و بسته بندی محصولات کشاورزی فرآوری شده و خام شامل: برنج، چای، بادام زمینی، زعفران.
انواع برنج محلی آستانه اشرفیه
برنج موسی طارم
معروفیت برنج آستانه اشرفیه در گذشته بخاطر برنج موسی طارم بوده است و اکثر کشاورزان برنج موسی طارم را کشت می نمودند و در حال حاضر تعداد کمی از کشاورزان برنج موسی طارم را کشت می نمایند.برنج موسی طارم از بهترین نوع برنج در جهان می باشد و پخت و لذت غذایی برنج موسی طارم فوق العاده عالی می باشد.
برنج دمسیا
برنج دمسیا مشابه برنج موسی طارم کیفیت برابر دارد. مزیت برنج دمسیا نسبت به برنج موسی طارم اکثر کشاورزن کشت می نمایند به همین در تامین برنج دمسیا محدودیتی نیست.
برنج حسن سرا
برنج حسن سرا از نظر ظاهری شباهت نزدیکی با برنج موسی طارم دارد ولی در پخت و کیفیت تفاوت هایی هست که نمی تواند پخت و لذت غذایی برنج موسی طارم را داشته باشد.
برنج هاشمی
برنج هاشمی در استان گیلان که به فراوانی کشت می شود و در تامین برنج هاشمی محدودیتی و جود ندارد و از نظر پخت و لذت غذایی برنج خوب و با کیفیت می باشد.
برنج علی کاظمی
کشت برنج علی کاظمی در مقایسه با هاشمی محدود می باشد و در بعضی نقاط کشت می شود و از نظر پخت و لذت غذایی کیفیت قابل قبولی دارد
برنج قهوه ای
برنج قهوه ای از جنس همان برنج سفید است و معمولا از برنج هاشمی برای تولید استفاده می شود در برنج سفید ، لایه های بیرونی شالی بطور کامل برداشته می شود ولی در برنج قهوه ای فقط لایه اول آن برداشته می شود
برنج دودی
برخی افراد گمان میکنند برنج های دودی گونه ای از برنج هستند که به صورت جداگانه کشت میشوند. اما لازم به ذکر است که برنج های دودی همان برنج های کشت شده توسط کشاورزان است که طی مراحل تولید به برنج دودی تبدیل می شوند. برنج های دودی رنگ تیره تری نسبت به برنج های سفید دارند. و دانه های خام و پخته آن عطر دل انگیز دود را به مشام می رساند. افراد زیادی هستند که این برنج را به صورت خالص مصرف می کنند ولی برخی از افراد برنج های دودی را با برنج های عطری مخلوط میکنند و هر دو را کنار هم مصرف می نمایند.

چای لاهیجان
چای سیاه
یکی از انواع چای و اصلیترین نوع چای مصرفی در ایران است، مشهورترین خرید چای سیاه ایران در منطقه گیلان کشت میشود و خود انواع گوناگونی دارد که با توجه به فصل برداشت، طریقه برداشت و درجه خلوص طبقه بندی میشوند. بهترین نوع چای سیاه چای سرگل ممتاز است و دارای کیفیتهای مختلفی است.
چای سبز
چای سبز یکی از نوشیدنی های کاملا سالم و مفید است که خواص بی شماری برای سلامتی دارد. چای سبز از جوانهها و گلبرگهای تازه چای به دست می آید که در فرآیند تولید آن اکسایش بسیار کمی صورت میگیرد به همین دلیل سرشار از آنتی اکسیدان است.
بادام زمینی
بادام زمینی طبیعت گرم و تر دارد. منبع بسیار مناســبی از پروتئـین، فسـفر، روی و ویتامـین B می باشـد که برای رشـد جسـمی و مغزی بسیار مهـم اسـت. بادام زمینـی به دلیـل میزان بالای پروتئین و روغن موجود در آن، بسیار مغذی است. همچنین غنی از ویتامین B است.

زعفران
زعفران، که به ادویه طلایی نیز معروف است؛ سالهاست که به غذاهای ما طعم و رنگ و بوی خاصی می بخشد. تحقیقات نشان داده که این ادویه گران قیمت می تواند به عنوان آنتی اکسیدان به بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک کند و سطح انرژی را بالا ببرد.